DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Huzurevleri İlkokulu

Nis

TERTEMİZ YARINLAR OKULLARDAN BAŞLAR PROJESİ İÇİN İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN SAĞLIK EKİPLERİ ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE TEMİZLİK HAKKINDA BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDU.

Nis

TERTEMİZ YARINLAR OKULLARDAN BAŞLAR PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPILAN AFİŞ ÇALIŞMALARINDA PROJE AFİŞİMİZ SEÇİLDİ.

Nis

TERTEMİZ YARINLAR OKULLARDAN BAŞLAR PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZA KAYAPINAR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN SAĞLIK EKİPLERİ SAĞLIK TARAMASI YAPTI.

Nis

TERTEMİZ YARINLAR OKULLARDA BAŞLAR PROJESİNİ YÜRÜTEN ŞENAY ÖZTÜRK ATEŞ  PROJE KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERDE ;

• Temizlik konusunda Bilinçlendirme ,
  • Temizlik alışkanlıklarını güçlendirmek
  • Okul ortamını iyileştirmek,
  • Toplumsal katılımı arttırmak,
  • Hastalık yayılımını önlemek,
  • Çevreyi korumayı  hedeflediklerini dile getirdi.

Mrt

OKULUMUZDA 12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ KUTLANDI.

Haz

NATURE'S SURPRISE e Twinning roje sergimizi İlçe Müdürümüz Sayın Kayahan SUBAŞI ve Şube Müdürümüz Zülfü ÖZKAN 'ın Katılımıyla gerçekleştirdik.

May

Nature's Surprıse e Twinning Projesi Mayıs ayı Geri Dönüşüm Çalışmaları kapsamında öğrencilerimizle kağıt, plastik, cam ve metal geri dönüşüm afişleri haırlayıp sloganlarımızı yaptık.

May

Nature's Surprıse e Twinning çalışması Final ürünümüz e book"LİLY" kitabımızı öğrenciler resimledi ve yazdılar.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürler.

May

Nature's Surprıse projesi öğrencileriyle 9 Mayıs e Twinning gününü etkinliklerle kutladık.

May

Nature's Surprıze  e Twinning Çalışması kapsamında kavanoz kapaklarını geri dönüştürerek oyuncak yaptık.

May

NATURE'S SURPRIZE e Twinning Projesini Yürüten PINAR TUZ ; Nisan Ayı Çalışmalarında öğrencilerle Atık Malzemelerİ Saksılara Dönüştürerek Bitki ,Tohum Dikme Etkinliği Yaptı.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KAPSAMINDA

NATURE'S SURPRIZE E TWİNNİNG PROJESİNİ YÜRÜTEN PINAR TUZ VE EKİBİNDEN 23 NİSAN AFİŞ ÇALIŞMASI

Nis

OKULUMUZDA GÖREV YAPAN  Pınar TUZ'un  Türkiye; Azerbaycan. Romanya ve Arnavutluk ortakları ile Mart ayında başlayan NATURE'S SURPRISE e Twinning projesi

hedef ve sonuçları ;

Mrt

OKULUMUZ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE BAYAN ÖĞRETMENLERİ VE  ÇALIŞANLARI UNUTMADI.